SIPERM 0-1-2

HATÁSA: Hullámosítást és optimális göndörséget biztosító dauervíz. A SIPERM hagyományos típusú dauervíz, de újító jellegű elképzelés szerint került kialakításra. Mechanizmusát erősíti a CRODASONE CYSTINE jelenléte, amely egy cisztinből álló kopolimer. Mivel nagyon hasonlít a haj molekuláris szerkezetéhez, a Crodasone behatol a kutikulába és rugalmasabbá, valamint tartósabbá teszi a kialakult göndörséget. Ezen kívül kondicionáló hatást gyakorol a haj szerkezetére, jól fésülhetővé, alakíthatóvá és fényessé válik tőle a haj. A SIPERM három különböző dauervíz formájában létezik: (0): erősen göndörítő oldat a kemény és nehezen göndöríthető hajhoz, (1): közepes erősségű göndörítő oldat a természetes hajhoz, (2): könnyed hullámosításra való oldat, kezelt hajhoz. Csomagolása: 1000 ml-es flakon.

MOVIE WAVE 1-2-3

HATÁSA: homogén hullámosítás kialakítására létrehozott dauervíz, amely természetes hatást keltve éri el a kívánt vonalakat és volumeneket. A dauervíz összetétele lehetővé teszi, hogy felhasználója a haj szerkezetének megóvásával végezhesse el a hullámosítást, ugyanakkor mindig biztos lehessen a tökéletes végeredményben. Az összetevői között megtaláljuk a selyemhernyó gubójából kivont HIDROLIZÁLT SELYMET, amely amorf szerkezetű, s amely a haj belsejében fedő és erősítő hatást fejt ki. Ez utóbbiak segítik a diszulfid kötések kijavítását, így rendkívül természetessé teszik a hullámosítás eredményét. A MOVIE hullámosító oldat három különböző dauervíz formájában kapható: (1): hullámosító dauervíz természetes hajhoz, (2): hullámosító dauervíz festett vagy érzékeny hajhoz, (3): hullámosító dauervíz színtelenített vagy nagyon érzékeny hajhoz. Csomagolása: 250 ml-es flakon.

SIFIX NEUTRALIZÁLÓ

HATÁSA: ez egy olyan univerzális neutralizáló, amely minden dauervízzel használható. Alkalmas a SIPERM dauervízzel és minden más dauervízzel való alkalmazásra. Ennek ellenére, az elkülönítő és a pH értéket szabályzó hatóanyagoknak köszönhetően nem agresszív, nem változtatja meg a haj színét és nem szárítja a hajat. Kiemelkedő a lágyító és stabilizáló hatása. A SIPERM és a SIFIX kellemes illatú termékek: a fejillatuk friss, a szívillatuk virágos, aromás, míg az alapillatuk fás, ámbrás. Csomagolásuk: 100 ml-es flakon.

MOVIE WAVE NEUTRALIZÁLÓ

HATÁSA: A MOVIE NEUTRLIZÁLÓ különleges hatása az, hogy a fodrász által kialakított geometriai formában forrasztja össze a diszulfid kötéseket a hullámok tartós rögzítésére. Illata: friss fejillat, lágy, virágos szívillat, fás alapillat. Csomagolása: 1000 ml-es flakon.

SPECIFIC WAVE CSOMAG 1-2

HATÁSA: olyan dauervíz, amely egyenletes hullámosítást biztosít különböző porozitású hajszálakon is. A SPECIFIC WAVE dauervíz tökéletes egyensúlyt jelent a divat és a hajszerkezetet megóvó végeredmény között. A haj csillogó és dús lesz, a hullámok és a göndör tincsek rugalmas tartást kapnak. A SPECIFIC WAVE dauervíz 2 különböző típusa: (1): dauervíz természetes vastagszálú vagy ellenálló hajhoz, (2): dauervíz festett, vékonyszálú vagy közepesen érzékeny hajhoz. Csomagolása: 1 db egyadagos csomagot tartalmazó doboz, amely 2 elembôl áll: 1 flakon 120 ml-es 1. vagy 2. számú Specific Wave Dauervíz és 1 db 120 ml-es flakon Specific neutralizáló.