10-20-30-40 VOLUMENES OXIBES

Krémes oxidáló emulzió festéshez és világosításhoz. Az Oxibes egy könnyen használható, hidratáló és kezelő hatású krém, amely nem csepeg. Az összetételében megtalálható emulgeáló és puhító anyagok gyorsan összekeverhetővé teszik. Könnyen alkalmazható, fokozza a keverék ápoló hatását és így javítja a végeredményt is. Csomagolása: 1000 ml-es fl akon.

20-30-40 VOLUMENES OXIL

Oxidáló hatású stabilizált hidrogénperoxid, kifejezetten színezéshez és világosításhoz. Tökéletesen megfelel a megjelölt volumeneknek. A stabilizáló és a tisztaságot ellenőrző összetevők biztosítják a termék tökéletes stabilitását. Csomagolása: 1000 ml-es flakon.

REGAL SOFT KÜLÖNLEGES SZÍNELŐHÍVÓ 1-2-3

Krémes oxidáló emulzió, mindenekelőtt a Regal Soft Color ammónia nélküli hajszínezővel használatos. Krémes, viaszos, lágyító hatású anyagok keveréke adja az összetételét; alacsony hidrogénperoxid tartalmú. A HÁROM SPECIÁLIS SZÍNELŐHÍVÓ jellemzői: kellemes illat, amely vörös gyümölcsök keverékét idézi, s amelyek közül kiemelkedik a cseresznye, az eper, a málna és a ribizli, a szeder és az áfonya illata. Csomagolása: 1000 ml-es fl akon, 120 ml-es flakon.DECOBES SZŐKÍTŐKRÉM

Szőkítőkrém teljes színtelenítéshez, melírozáshoz, egyes tincsek világosításához. Erős szőkítő hatású krém, amely 4-5 árnyalatot világosít, egyenletesen, megőrizve a haj szerkezetét. Csomagolása: 150 ml-es tubus.

DECOBES REMOVER SZÍNKORREKTOR

Az oxidációs festésekhez való színeltávolító vagy világosító. Ideális a festett haj színének 2 árnyalatnyi színeltávolításához vagy világosításához. A természetes, nem festett hajon nem fejt ki hatást. Savas pH értéke lehetővé teszi a hajas fejbőr és a haj megóvását. A termék, folyékony állagának köszönhetően, felvihető száraz, nem megmosott hajra is. Csomagolása: 2 db 150 ml-es flakon.


DECOBES SZŐKÍTŐPOR

A POLVERE DECOLORANTE egy újdonságot jelentő szőkítőpor, amely kifejezetten a szőkítés, a melírozás, az egyes tincsek világosítása céljából készült. Összetételében jelen van egy négy elemből álló kationos fehérje, amely kiegyenlítő, hidratáló, erősítő és védő hatású. Csökkenti a szerkezet változásából eredő károkat, amelyeket a színtelenítés okoz és korlátozza az oxidálószerek irritáló hatását. 5-6 árnyalatot világosít. Csomagolása: 12 db 25 gr-os tasakot tartalmazó doboz.

A DECOBES BLUEBERRY a Decobes termékcsalád legújabb szőkítőpora, mely képes akár 7-8 árnyalatot is világosítani, nem porzik, praktikus visszazárható tasakban van és kellemes áfonya illatú! 500g-os zacskós kiszerelésben kapható, mely igen gazdaságos választássá teszi!

A DECOBES KOMPACT az alapszőkítők közé tartozik, 5-6 árnyalatot világosít, nem porzik, kellemes illatú és kifejezetten szép hamvas szőkét ad, kiütve a sárga pigmenteket. Gazdaságos megoldásként, utántöltő tasak kapható hozzá! Csomagolása: 450g-os doboz.

Termékkatalógus elérhető

DECOBES SZŐKÍTŐOLAJ

Szőkítő olaj teljes színtelenítéshez, melírozáshoz, egyes tincsek világosításához, ideális a könnyed és közepes erősségű világosításhoz (3-4 árnyalatig). Nem roncsolja a haj szerkezetét és lággyá teszi a világosítás alatt a hajat. Az eredmény: gyengédebb és kímélőbb hajszőkítés. önmaga leállítja a szőkítő hatást. Csomagolása: 1000 ml-es flakon.

SENZA MACCHIA FESTÉKELTÁVOLÍTÓ KRÉM

Erős tisztító hatással rendelkező, növényi ható- anyagokat tartalmazó krém. Eltávolítja a hajtövekről
a hajfestés során keletkezett festék foltokat. A bőr irritálása nélkül távolítja el róla a szennyeződést. Csomagolása: 150 ml-es doboz.

CREMA BARRIERA KONTÚR KRÉM

A kontúr krém a hajfestés megkezdése előtt használandó. Védi a hajtövet és a fejbőrt a festékfoltoktól a hajfestés során. Lágyító és víztaszító anyagokban gazdag összetételének köszönhetően gátolja a festék lerakódását a hajtövekre, így megakadályozza a festékfoltok kialakulását. Csomagolása: 150 ml-es doboz.