PLACENTA HAJSZESZ

Kúraszerűen ajánlott aktív készítmény. Pótolja azokat az anyagokat, amelyeket a különböző igénybevételek során a haj elvesztett. Használat után mosni, öblíteni nem kell.

PAPPA REALE HAJSZESZ

Hatékony fejbőrápoló lotione. Polipeptid növények kivonatából készült, kénproteines molekulát tartalmaz. Ezeknek az anyagoknak a hatására szabályozza a fejbőr normális, természetes működését. Túlzottan zsíros, korpás fejbőr esetén ajánlott. Kezelés után mosni, öblíteni nem kell.

COMPLESSO DP

Hajvégápoló folyadék töredezett hajvégekre. Ideális megoldás a haj kutikulájának regenerálására és védelmére. Különleges összetételét kationos polimerek gazdagítják, amelyek olyan új szilikonokból állnak, amelyeknek köszönhetően a termék könnyen felvihető a hajra és onnan könnyen eltávolítható. Használatával megelőzhető a töredezett hajvégek kialakulása. Csomagolása: 30 ml-es flakon.

TONUS REGENERÁLÓ HAJSZESZ

Regeneráló hatású finish termék. A Tonus egy fiolás kiszerelésű aktív hajszesz, amelynek alapja egy kationos emulzió. Károsodott, fénytelen, elektromossággal feltöltött hajra javasolt. Egy olyan ápoló hatású finish termék, amely beépül a haj szerkezetébe. Nem kell kiöblíteni. Minden hajat hatékonyan regenerál. Négy részből álló összetevői és egy hozzájuk kapcsolódó kationos polimer kiegyensúlyozó hatást gyakorolnak, és természetes tartást biztosítanak az élettelen és törékeny hajnak is. Csomagolása: 12 db egyadagos, 10 ml-es fiola.

SILKAT NUTRITIVO

A Silkat Nutritivo a száraz töredezett haj tápláló, ápoló, finom illatú elixíre. A lenolaj,
a 2 vitamin (E és F vitamin), az 5 nyomelem, a szilikonos mikroemulzió és az olívavaj különleges és kiegyensúlyozott táplálást nyújtanak különféle szárazságú hajak
esetében is. A legoptimálisabb hatás csak a termékcsalád tagjainak együttes használatával érhető el!

N1 – sampon 1000ml, 300ml
N2 – balzsam 1000ml, 300ml
N3 – pakolókrém 250g, 500g, 1000g
N4 – ampulla 12 db 10ml-s

Termékkatalógus elérhető!

SILKAT REPAIR TERMÉKCSALÁD

A Silkat termékcsalád legújabb tagjai a Repair termékek, melyek egy szalonból sem hiányozhatnak, hajszerkezet újjáépítő hatásuk miatt. A 6 R termék argánolajat, makadámolajat, keratint, E-vitamint és alfa-hidroxi savakat tartalmaz és a haj kéregrétegében fejtik ki hatásukat! A Silkat Repair újjáépítő program egy igazán minőségi szolgáltatás a vendégek számára. A legoptimálisabb hatás csak a termékcsalád tagjainak együttes használatával érhető el!
R1 Primer sampoo – sampon 1000ml, 300ml
R2 Magic potion – lezáró, újjáépítő krém 500ml, 250ml
R3 Balancing sealer – kiegyenlítő, megerősítő, rögzítő emulzió 1000ml, 300ml
R4 Shimmer shield – tápláló olaj 50ml, 100ml
R5 Oil therapy – regeneráló olaj 50ml, 100ml
R6 Tonus lotion – hajszesz 12 db 120ml-s ampulla

Termékkatalógus elérhető!
Silkat Repair hajszerkezet újjáépítés step by step
A Colour Lock egy olyan, savas pH-jú, szulfátmentes és növényi alapú kezelési rendszer, amely a professzionális hajfestés előtt és után használandó speciális termékek sorozatát foglalja magába. Normális esetben a fejbőr és a haj fiziológiai pH-ja kb. 5.5. Ebben az állapotban a haj fényes és egészséges. A hajfestés alatt a pH érték lúgos szintet ér el, kb. 9-9.5 lesz. A szulfátokat tartalmazó tisztítószerek és a hagyományos kondicionálók nem elegendőek ahhoz, hogy a haj pH-ját visszaállítsák fiziológiai értékéhez, a kutikula pikkelyeinek bezárásával. A Colour Lock kiegyensúlyozott, savas PH-jával közömbösíti az esetleges lúgos maradványok nyomait, a kutikula pikkelyeinek tökéletesen lezárásával. Ily módon a színező pigmentek tovább maradnak a hajszál belsejében, hosszabb élettartamot biztosítva így a festett hajszínnek.


AMPHOTEN SAMPON PH 5.5

Visszaállítja a bőr normális fiziológiai állapotát, kifejezetten a festett hajra ajánlott. Csomagolása: 1000 ml-es flakon, 300 ml-es flakon.

PURIFYING SAMPON PH 5.5

Professzionális sampon festett hajhoz, eltávolít minden oxidáló hatású maradványt. Csomagolása: 1000 ml-es flakon, 300 ml-es flakon.

MAXIMUM MOISTURE
CONDITIONER PH 5.5

Kondicionáló balzsam, amely frissíti, erősíti a hajat. Csomagolása: 1000 ml-es flakon, 300 ml-es flakon.

MIDOPLA HAJPAKOLÁS

Ápoló hatású hajpakolás, amely különösen a természetes, vegyi vagy mechanikai okok miatt törékennyé vált, száraz, igénybe vett hajra javasolt. Csomagolása: 1000 ml-es doboz, 250 ml-es doboz.

EMULSIONE D
KONDICIONÁLÓ PH 2.5

Emulzió a haj kondicionálására és jobb fésülhetősége érdekében. Visszaállítja a haj természetes pH értékét. Csomagolása: 1000 ml-es flakon, 300 ml-es flakon.

PROTEIN FIXX PH 3.5

A haj szerkezetét újjáépítő spray, kényelmesen és gyorsan használható, keratin hidrolizátumban gazdag. Hidratálja és védi a hajat, valamint jól fésülhetővé, fényessé és rugalmassá teszi. Csomagolása: 250 ml-es flakon.

Ginseng
AKTÍV SAMPON

A hajhullás megelőzését elősegítő sampon. Ginseng alapú, újító jellegű termék, amely gyengéden tisztít és megtartja a fejbőr hidrolipid egyensúlyát. A ginseng aktív hajszesszel együtt használandó. A hajszálak belsejét újból rugalmassá teszi és megakadályozza a kutikula erőtlenné válását, így megerősíti a hajszálakat. Csomagolása: 150 ml-es flakon.

Ginseng
AKTÍV HAJSZESZ

A ginseng aktív samponnal együtt alkalmazandó kezelés a hajhullás megelőzése érdekében. A ginzeng kivonat rendkívül értékes segítség a hajhullás megelőzésében, tonizáló, serkentő és revitalizáló tulajdonságainak köszönhetően. Összetevői között szerepel egy multivitamin komplex is, amely megfelelően táplálja a haj gyökerét és segíti megtalálnia a növekedés ciklusának helyes egyensúlyát. Lassítja a hajhullást, fokozva a hajhagyma tevékenységét a haj gyökerénél. Csomagolása: 12 db egyadagos, 10 ml-es fiola.

A SILKAT BULBOTON HAJHULLÁST MEGELŐZŐ TERMÉKCSALÁD

Képes serkenteni a vér mikroáramlását és fenntartani a hajas fejbőr megfelelő higiénés állapotát, megkímélve fiziológiai egyensúlyát. Ily módon stimulálja a haj életciklusát, előmozdítva a normális hajváltást.

A BULBOTON HAJHULLÁST MEGELŐZŐ KEZELÉS

Egy különleges termékcsalád, amelynek alapját olyan aktív hatóanyagok adják, amelyek elősegítik az új hajszálak növekedését és meghosszabbítják élettartamukat. Az aktív hatóanyagok: multivitamin komplex (A, B1, B5, B7, E, F, H vitaminok), a hajápoló komplex (aminosavak: METIONIN, CISZTEIN), az aktív növényi komplex (MIRTUSZ, MENTA és VADGESZTENYE).

JÓTÉKONY HATÁSAI

A BULBOTON HAJHULLÁST MEGELŐZŐ KEZELÉS (12 fiola) használatából származó jótékony hatások mindenekelőtt a következők:
  • a szövetek jobb oxigén ellátása: e hatás a vadgesztenye kivonatnak köszönhető;
  • a tápláló elemek jobb áramlása: ez a multivitamin komplex hatása. Ez a komplex, amit több vitamin alkot (A, B1, B5, B7, E, F, H) stimulálja a meggyengült hajszálakat, eljuttatva hozzájuk mindazokat a tápláló elemeket, amelyek a megfelelő regenerálódásukhoz szükségesek;
  • az anyagcsere salakanyagainak eltávolítása: ez a hatás a hajápoló komplexnek köszönhető. Ez a komplex jelentős százalékban tartalmaz esszenciális aminosavakat (METIONIN és CISZTEIN) amelyek serkentik a sejt anyagcserét, elősegítve a salakanyagok eltávolítását.

A BULBOTON AKTÍV SAMPON

Alapja egy kiegyensúlyozott hajmosó hatóanyag, amely lehetővé teszi a haj gyengéd mosását a hidrolipid egyensúly megváltoztatása nélkül. A Bulboton aktív sampon és a Bulboton aktív hajszesz multivitamin komplexet és alapvető gyógynövényeket tartalmaz, amelyek jelentős tápanyagot jelentenek a hajhagymáknak. Ezen kívül, az összetételükben jelen lévő aminosavak elősegítik a szarusodást, amely alapvető funkció ahhoz, hogy a haj ismét ellenálló és életerős legyen. A multivitamin komplex, az alapvető gyógynövények és az aminosavak jótékony hatásának fokozására és azon hatások hosszú időn át történő megtartásához a sampon és a hajszesz egymás erősítő hatása szükséges. Rendkívül fontos az is, hogy a kezelést lépésről lépésre, a javasolt módon kell elvégezni. Csomagolás: 300ml, 1000ml, 12 db 10ml-s ampulla dobozban.

Védelem – ChainPLEX termékcsalád

A hétköznapi technikai eljárások során (festés, szőkítés, dauer, hajkiegyenesítés) a hajszerkezet károsodhat. A Chainplex család segítségével a károsodás mértékét csökkenthejük, így bátran festhetünk csodás színeket vagy szép szőkét, a haj egészséges és élettel teli marad.
A Chainplex ereje az aminosavas összetevőkben rejlik. A kémiai folyamatok során a hajszálkutikulák megnyílnak, melynek során a Chainplex hatóanyagai rögtön be tudnak jutni a hajszál belsejébe és ki tudják fejteni regeneráló, védő hatásukat. A Chainplex tökéletes kiegészítője a technikai eljárásoknak, hozzá adhatjuk festékhez, szőkítőhöz, dauerhez, simító krémhez és a haj egészséges és ápolt marad.

Chainplex n. 1 – Chain Rebuilder

Aminosavas összetevői a hajszálak belsejében fejtik ki hatásukat. Csökkenti az elektrosztatikus hatást, szállítja az aminosavakat, melyeket a megfelelő pillanatban a megfelelő helyre juttat.

Chainplex n. 2 – Chain Stabilizer

A hajszálak külső felszínén fejti ki hatását, lehetővé teszi a hajszálkutikuláknak, hogy ugyanezt a kezelést megkapják. Továbbá elősegíti a hajszálak bezárását úgy, hogy közben védi és megerősíti azokat.

Chainplex n. 3 - Hair Imprower

Lehetővé teszi a vendégeknek, hogy otthonukban folytassák a szalonokban elkezdett kezelést.
Ugyanazokat az aktív anyagokat tartalmazza, amik a Chainplex szalontermékeiben vannak, de a formulát számos természetes összetevővel gazdagították. Az otthoni használat lehetővé teszi, hogy a szalonokban történő Chainplex kezelés hatása hosszútávon és még erőteljesebben érvényesüljön.
Termékkatalógus elérhető!
Kiszerelések:

100ml-s start csomag, melynek tartalma:
1db Chain Rebuilder 1
2db Chain Stabilizer 2

500ml-s szalon csomag, melynek tartalma:
1db Chain Rebuilder 1
2db Chain Stabilizer 2
Csak rendelésre!

Darabra vásárolható:
Chain Rebuilder 1 1000ml
Chain Stabilizer 2 1000ml
Hair Improver 3 100ml
Csak rendelésre!