BES HI FI HAIR COLOR

Professzionális hajfesték, amely a növényi liposzómákkal készült termék technikai szerepeit (tonalizálás, fénytükrözés, fedés, világosítás) kiemelő kompenzáló elemeket tartalmaz.
A növényi liposzómák a lehető legjobban megóvják a haj szerkezetét. A BES HI FI HAIR COLOR termék növényi liposzómákat tartalmaz (bogáncsot, echináceát, ginzenget, orbáncfüvet, barna algát, hársot), valamint d-panthenolt, B5 vitamint és egy búzaszilikonos proteines kopolimert is. Mindezek lehetővé teszik, hogy a festést a kitűnő eredmény biztos tudatában végezhessük. A termék a hajra könnyen felvihető és ott jól eloszlatható, egyszerűen kezelhető. A növényi liposzómák ápoló tulajdonságai elősegítik a haj védelmét a festés folyamata alatt. Csomagolása: 100 ml-es tubus.
122 szín

BES KONTRAST

A Kontrast hajfesték egy új divat- és szalon szolgáltatás az egyéniség, az eredetiség, a könnyedség és a színharmónia kifejezésére. A fény- és színkontrasztok harmonikusan kiegészítik egymást a sokoldalú, vibráló, természetes színhatás létrehozása érdekében. A minden nőben jelenlévő báj, stílus, magabiztosság, elegancia, érzékenység kiemelésére javasoljuk.
A hat NÖVÉNYI LIPOSZÓMÁT tartalmazó összetétele tökéletes ápoltságot nyújt a hajnak. Beleépülnek a haj szerkezetébe, amellyel egy más összetételt és molekula kapcsolódást hoznak létre. A krémhajfestékben található MÉHVIASZ visszaállítja a hajszál hidrolipid értékét, amely alapvető fontosságú a haj fésülhetősége, puhasága és szépsége szempontjából.
KÜLÖNLEGES HATÁSOK érhetők el vele, mint pl.: színes melír, flash hatás, touch hatás, fényes melír hatás, sávos hatás, színkontraszt hatás, fátyol hatás, bársony hatás, részleges sokszínű hatás, márványos hatás. Csomagolása: 2 db 30 ml-es tubus (1. számú oldat + 2. számú oldat).

8 szín

REGAL COLOR

Professzionális hajfesték, amely olyan kompenzáló elemeket tartalmaz, amelyek kiemelik a termék technikai szerepeit (tonalizálás, fénytükrözés, fedés, világosítás) és érezhetően védik a hajat. Egy különleges, vízben oldódó keratin, amely a festés során a színező molekulához kapcsolódik, bejuttatja azokat a haj kutikulájába, és ezzel egyidejűleg ápoló hatást is kifejt. A színezőanyagok rendkívül szép, fényes, tartós színt és fénytükrözést biztosítanak, az elsődleges és a másodlagos színezőanyagok közötti tökéletes egyensúlynak köszönhetően. Az alap, amelyben a színezőanyagok feloldódnak: egy fehérjetartalmú anyagokkal és értékes, természetes viaszokkal gazdagított krémes emulzió. Csomagolása: 60 ml-es tubus.

63 szín

BES TON

Hajfestő csomag, amely ideális az otthoni hajfestéshez. Növényi liposzómákat tartalmazó festék, amely tökéletesen fedi az ősz hajat is és sokoldalú fénytükrözést biztosít. A csomag a következőket tartalmazza: 1 tubus 60 ml-es festéket, 1 flakon 60 ml-es színelőhívót, 1 tasak 15 ml-es Amphoten sampont, 1 tasak 15 ml-es Emulsione D balzsamot, 1 pár egyszer használatos kesztyűt, 1 tájékoztatót.

33 szín
48 szín

BES REGAL SOFT COLOR

AMMÓNIA NÉLKÜLI KRÉMHAJFESTÉK növényi liposzómákkal és melaninnal. Olyan ápoló hajszínező, amely kiemeli vagy módosítja a haj természetes fényét, tökéletes ápoltságot biztosítva a haj és a hajas fejbőr számára. AC COLORPLEX komplexet valamint LIPOSZÓMÁKAT tartalmaz. Az első gátolja az UV sugarak hatását, amelyek hatással vannak a hajszín kifakulására, a második, amely nagyon hasonlít a hajszál szerkezetéhez, különleges, aktív hatóanyagokat juttat be a hajszálba. Az új, ammónia nélküli hajszínezés koncepcióját a krémes alap, a vivőanyag, a színező intermedierek és az aktív hatóanyagok együttes hatása adja. Az AMMÓNIA hiánya lehetővé teszi a kevésbé agresszív színezést, valamint a haj és a hajas fejbőr érzékenységének csökkenését. Csomagolása: 60 ml-es tubus.

Termékkatalógus elérhető!

Ammónia és PPD mentes hajfestés

Tökéletes szín, kíméletes és ápoló hajfestés!

A tökéletes frizura mellett a haj egészségének megőrzése is fontos, így a BES megalkotta a Regal Zero tartós, multifunkciós hajfestő termékcsaládot, mely nem tartalmaz PPD-t és ammóniát, így kíméletes a hajhoz, a szín viszont szép és tartós lesz.

A Regal Zero hajfesték festés közben ápolja is a hajat, mert 5 féle természetes összetevőt (kasmír, lenmag, méhviasz, szója, selyem), 5 féle ápoló növényi kivonatot (eper, málna, gránátalma, cseresznye, áfonya) és 5 féle hajépítő olajat (kalendula, jojba, rizs, kókusz, mandula) tartalmaz.

A termékcsaládhoz a hajfestéken kívül 5 féle aktivátor és színkörrel, felhasználási táblázattal ellátott színskála is tartozik. Csomagolás: hajfesték 100ml, aktivátorok 150ml, 1000ml

Termékkatalógus elérhető!
45 szín

BES INTENSIVE

AZ INTENZÍV HAJSZÍNEZŐ egy újító jellegű termék, amely lehetővé teszi a hajszobrász számára, hogy minden igényt kielégítő ideális, tartós, egyedi szolgáltatást nyújtson. Teljesen ammóniamentes, gazdag színező pigmentekben és aktív hatóanyagokban, egyénivé teszi és kiemeli a festék fénytükrözését. Tartós vagy féltartós hajfestékkel együtt használva kiegészíti és értékesebbé teszi az eredményt, intenzívebbé és tartósabbá teszi a hajszínt. Csomagolása: 60 ml-es tubus.


5 szín

MOVIE COLORS

Ápoló hajszínezést nyújt, amely lehetővé teszi erőteljes, fényes, kreatív, rendkívül divatos hajszínek létrehozását. Különleges összetétele nem világosítja a hajat. Természetes vagy korábban leszőkített hajra egyaránt felvihető, nem kell összekeverni oxidáló anyagokkal. Nem tartalmaz ammóniát. 6-8 mosásig tartja meg a haj a színt, a haj szerkezetétől függően. Csomagolása: 250 ml-es flakon.

Termékkatalógus elérhető!
17 szín
14 szín

BES MOUSSE COLOR

A Bes Mousse Color egy hajszínélénkítő, kondicionáló hatású hab, amely lenmagolaj kivonatot tartalmaz, amely, előnyös tulajdonságainak köszönhetően ápolja és kezeli a hajat, puhábbá és dúsabbá teszi és megóvja színét. Az eredmény: csillogó és erőteljes hajszín. A Bes Mousse Color volument ad a hajnak, mélyen újjáépíti a szerkezetét, harmonizálja a szürkés és az ősz haj színét, ezen kívül fényes és csillogó árnyalatokkal gazdagítja a természetes vagy festett haj színét. Csomagolása: 200 ml-es flakon.