Greasy Wax

Ez a wax lehetővé teszi a személyes stílus kialakítását, valamint fényességet és puhaságot nyújt a hajnak. Ezen kívül alkalmas a göndörség kisimítására is. Csomagolása: 150 ml-es doboz.

Glazy Wax

Minden frizuratípus formázására és alakítására alkalmazható wax. Ideális a hosszú hajhoz, amelynek rendkívül fényes és hullámos formákat lehet adni a segítségével, és a rövid hajhoz is kitűnő, a határozott formák eléréséhez. Csomagolása: 150 ml-es doboz.


Dynamic hajspray

INVISIBLE STRONG: Professzionális hajlakk, amely értékes viaszok alkoholos oldata. Ideális a formázáshoz, a volumen növeléséhez és a természetes módon történő rögzítéshez. Csomagolása: 500 ml-es palack.

Dynamic hajrögzítő hab

TENUTA EXTRA FORTE: Hab, amely jelentős tartást és volument ad a hajnak, ugyanakkor rugalmasságot és fényt is biztosít. Csomagolása: 300 ml-es palack.

TENUTA NATURALE PER CAPELLI TRATTATI: Ez a hab különösen a kezelt haj rögzítéséhez ajánlott, hagyományos vagy divatos technikákhoz. Védő hatóanyagok óvják a hajat a további károsodásoktól. Csomagolása: 300 ml-es palack.

Dynamic zselé

DYNAMIC GLOSS GEL: Alkoholmentes termék, kifejezetten volumen adására és fényesítésre. Különösen sokoldalú és nem zsíros. Védő hatással rendelkezik. Csomagolása: 200 ml-es tubus.

DYNAMIC WEET LOOK GEL: Ez a hajzselé kifejezetten a kellemes, vizes hatás elérésére készült. Csomagolása: 200 ml-es tubus.


Dynamic zselé spray

DYNAMIC HOLDGEL SPRAY TENUTA FORTE: lehetővé teszi formázott frizurák és határozottan strukturált mozgások kialakítását, volument és erős tartást adva a hajnak. Csomagolása: 200 ml-es flakon.

Ez a professzionális sorozat a haj formázására, a frizura kialakítására szolgál és megújítja annak fényességét. Egy sor „nagy teljesítményű” termék alkotja, amelyek biztosítják a legteljesebb szabadságot a szakmai kreativitáshoz. A Special Effects Hair Grafitti egy olyan termékcsalád, amelynek termékei egyenként és együtt is használhatók, annak érdekében, hogy hihetetlen formájú, szerkezetű és fényességű frizurákat alkossunk. Minden termék egy különleges technikai funkció betöltésére jött létre, biztosítva a hatásos és tartós eredményeket. A Special Effects Hair Grafitti „a haj laboratóriuma”, amely lehetővé teszi pontos technikai célok elérését, amelyek a hajnak VOLUMENT, FÉNYT, HIDRATÁLÁST nyújtanak. A készítmény a haj tulajdonságai és az elérni kívánt eredmény alapján egyénre szabott. A Special Effects Hair Grafitti kialakítja, átalakítja, formálja a stílust, amely egyénivé tesz minket, hiszen mindannyiunk haja különböző. A Special Effects Hair Grafitti kizárólag a BES fodrászainál található meg.


6 – ACTIVE SHINE

FÉNYT ADÓ HAJVÉGÁPOLÓ
Hajvégápoló folyadék, leginkább hosszú és igénybevett hajakra ajánlott, de minden típusra használható. Száraz és vizes hajon is alkalmazható.
A fénytelen száraz hajnak természetes fényt, védelmet és könnyen fésülhetőséget ad. Csomagolása: 50 ml-es flakon.

20 – URBAN GLAZER

FÉNYESÍTŐ WAX
Alkalmas minden frizuratípus formázására. Kókuszos illatú. Állaga miatt könnyen kezelhető, a hajat nem nehezíti el, ugyanakkor magas fényt biztosít. Kis mennyiségben kell használni, különben könnyen zsírossá teszi a hajat. Csomagolása: 100 ml-es doboz.

7 – LIGHT & SHINE

FÉNYESÍTŐ SPRAY
Száraz és igénybe vett hajhoz javasolt, ellenáll a nedvességnek. 50-60 cm magasból permetezzük a frizurára. Kiválóan használható kontyok fésülésénél. Minden hajtípusnak magas fényt biztosít. Magas a páratűrő képessége. Csomagolása: 125 ml-es flakon.

16 – CURLY

HAJGÖNDÖRÍTŐ KRÉMZSELÉ
Kiváló a természetes göndör vagy dauerolt haj formázására. Védi a hajat a kiszáradástól, rugalmasságot és vitalitást ad a hajnak. Használata: enyhén nedves hajra vigye fel a krémzselét, majd kezével formázza a hajat. Csomagolása: 200 ml-es tubus.

14 – MOUSSE WAX

GÖNDÖRSÉGET ÉLÉNKÍTŐ HABWAX
Rugalmas hab, a göndör fürtök kihangsúlyozására. Fényesíti a hajat, védi a hajszárító hőhatásától. Nem tartalmaz alkoholt. Használata: egy diónyi habot oszlasson szét az enyhén nedves hajon. Csomagolása: 200 ml-es palack.

3 – MOUSSE VOLUMIZING FOAM

VOLUMENT ADÓ HAB
Könnyű, hab állagú, koncentrált termék, ami volument ad a hajnak, sűrűbbnek mutatva. Ideális a hajszárítóval történő szárításhoz és a göndör fürtök szétválasztásához is. Használat előtt felrázandó! Ne fordítsa le a palackot. Csomagolása: 200 ml-es flakon.

4 – ROOT SUPPORT MOUSSE

HAJTŐEMELŐ HAB
Közvetlenül a haj tövénél fejti ki hatását, anélkül, hogy elnehezítené a hajat. Használata: jól rázza fel a palackot, megmosott, törölközőszáraz hajon kell alkalmazni. Néhány centiméter távolságról spriccelje a tincsek tövére. Csomagolása: 200 ml-es flakon.

24 – THICKER IS BETTER

ÚJJÁÉPÍTŐ KEZELÉS
A gyenge haj megerősítésére. Öblítést nem igényel. Újjáépíti a meggyengült hajszálakat és sűrűbbnek, tömöttebbnek mutatja a hajat. Használata: törölközőszáraz hajon használjuk, a hajtőtől a hajvégekig ráfújva. Csomagolása: 200 ml-es flakon.

5 – FRIZZAWAY

HAJKISIMÍTÓ ÉS FÉNYESÍTŐ SPRAY
Leginkább szárazon, vasalás előtt ajánlott. Megvédi a hajat a magas hőhatástól. Kisimítja a hullámokat, tartósan egyenes frizurát készíthetünk. Fényessé teszi a hajat, mely ellenáll a nedvességnek. Csomagolása: 125 ml-es flakon.

15 – STRAIGHT ARROW

HAJEGYENESÍTŐ KRÉM
Nedvességnek is ellenálló hajkisimító krém kellemes kókuszos illatú. Megkönnyíti a göndör és hullámos hajak kezelhetőségét. Használata: vizes hajra mosás után. Megvédi a hajat a magas hőhatástól (hajszárítás, simítás). Páratűrő képessége miatt hosszantartó egyenes frizura érhető el. Csomagolása: 200 ml-es tubus.

8 – RUBBER-IZED

FORMÁZÓ GUMIZSELÉ
Rendkívül erős tartást ad a sodrott, fonott vagy egyene­sített tincseknek. Lágy állagú matt hatású. Magas páratűrő képessége miatt tartós hatást biztosít még a legextrémebb frizurákhoz is. Csomagolása: 100 ml

10 – URBAN TAMER

HAJFORMÁZÓ WAX
Wax, amely egyéni stílus kiala­kítását teszi lehetővé, eper illa­tú. Minden hajtípushoz, főleg hosszabb tincsek kiemelésére ajánlható. Vastagabb szálú, szárazabb hajak formázásá­ra is kiváló, mert természetes fényt és puhaságot biztosít. Használata: kis mennyiségben ajánlott, ezért igen gazdasá­gos. Csomagolása: 100 ml-es doboz

22 – PLASTER-IZED

FORMÁZÓ PASZTA
Gipsszerű paszta, fésületlen, divatos frizurákhoz. Szemcsés állagú, használat előtt dörzsöljük el a tenyerünkben. A keletkezett hőhatás miatt az anyag könnyen kezelhető lesz. A hajtöveknek erős tartást biztosít. Rövid és félhosszú hajra használható. Csomagolása: 100 ml-es doboz

25 – WILD TEXTURE

HAJFORMÁZÓ KRÉM
Zöldalma illatú könnyen kezelhető. Rövid tépett női és férfi frizurákhoz ajánlott. A hajat nem teszi ragacsossá, nem nehezíti el, enyhe fényt biztosít. Ritkított, rövid férfi frizurához különösen jó. Kis mennyiség szükséges. Strukturáló hajformázó krém divatos és fésületlen frizura hatást kelt. Tincsek, vékonyabb, vastagabb elválasztások kiemelésére. Csomagolása: 200 ml-es tubus.

12 – GLUE- IT

ROSTSZERŰ GÉL
Extrém kompozíciók létrehozására és merev frizurák kialakítására. Erős tartást adó, szálas, strukturáló zselé. Csomagolása: 200 ml-es tubus.

23 – GLOSS-IT

VOLUMENT ÉS FÉNYESSÉGET ADÓ GÉL
E gél különösen alkalmas a rendezett frizurák kialakításához. Kitűnően kiemeli a vágások hatását. Csomagolása: 200 ml-es tubus.

13 – NOURISH-IT

TÁPLÁLÓ GÉL
A hajtincsekbe dolgozzuk bele a terméket a jobb felszívódás érdekében. E terméket a tápláló hatása alkalmassá teszi a vékonyszálú, károsodott, festett, dauerolt, száraz haj ápolására. Csomagolása: 200 ml-es tubus.

19 – WET-IT

NEDVES HATÁST ADÓ GÉL
Közepesen erős rögzítő hatást nyújtó gél, amely bármely hajtípuson nedves hatást hoz létre. Csomagolása: 200 ml-es tubus.

11 – HOLD-IT

ERŐS TARTÁST NYÚJTÓ VÉDŐ GÉL
Határozott rögzítő hatása lehetővé teszi extrém frizurák kialakítását. Csomagolása: 200 ml-es tubus.

9 – URBAN POWER

FÉNYESÍTŐ POMÁDÉ
A vágás és a frizura részleteinek kreatív kiemelésére használatos. Száraz és nedves hajra egyaránt alkalmazható, fényesítő hatású termék. Csomagolása: 100 ml

17 – SPRAY-ON TEXTURE FIRM HOLD

ERŐS TARTÁST ADÓ GÉL SPRAY
Erős hatás elérése érdekében használandó. A hajsütővas és a hajkisimító hatásának fokozására is használható, egyéni frizurák kialakítására. Csomagolása: 200 ml-es flakon.


2– INVISIBLE MIST STRONG HOLD

ERŐS TARTÁST ADÓ HAJLAKK
Összetétele alkalmassá teszi minden hajtípus és igény kielégítésére. Ideális a határozott, de rugalmas rögzítéshez, amely nem hagy nyomot. Csomagolása: 500 ml-es palack.

18 – SPRAY-ON TEXTURE MEDIUM HOLD

KÖZEPES TARTÁST ADÓ GÉL SPRAY
Puhább hatás elérésre érdekében használandó. A hajsütővas és a hajkisimító hatásának fokozására is használható, egyéni frizurák kialakítására. Csomagolása: 200 ml-es flakon.

PROFESSIONAL HAIR FASHION TERMÉKCSLÁD

A legigényesebb fodrászok választása!
A termékcsalád 13 tagja teljes körű hajápolást és hajformázást tesz lehetővé. A termékek tökéletes összhangjából adódóan jól kombinálhatók, így az alap technikákon kívül igen kreatív megoldásokra is alkalmazhatóak. A dizájnos külső minőségi belsőt rejt, mert minden termék argánolajat és maracuja kivonatot tartalmaz.

1 STYLING HAIR SPRAY – hajlakk 500 ml-es kiszerelés
2 TEXTURIZING & VOLUMIZING MOUSSE – hajfixáló hajhab 250 ml-es kiszerelés
3 CUTTING POTION – hajformázó gél 500 ml-es kiszerelés
4 SUPER GLUE – folyékony gél spray 200 ml-es kiszerelés
5 FIBER FLUID – formázó zselé 200 ml-es kiszerelés
6 FRIZZ CONTROL – fényesítő és simító folyékony gél 100 ml-es kiszerelés
7 RUBBER CREAM – formázó krém 100 ml-es kiszerelés
8 GLOSS THERAPY – hajfény 50 ml-es kiszerelés
9 SHAPER GLUE – hajzselé 250 ml-es kiszerelés
10 MATTE PASTE – formázó paszta 50 ml-es kiszerelés
11 CURL ACTIVATOR – formázó krémzselé 200 ml-es kiszerelés
12 EXTREME SHINE – hajfény 100 ml-es kiszerelés
13 SCULPTING POMADE – pomádé 50 ml-es kiszerelés

Termékkatalógus elérhető!


PHF STYLING HAIR SPRAY NO GAS

ERŐS TARTÁST ADÓ HAJLAKK HAJTÓGÁZ NÉLKÜL
A finom illatú hajtógáz nélküli lakk erős tartást ad a hajnak, gyorsan és hatékonyan formáz. Ezenkívül láthatatlan a hajon, könnyen eltávolítható, nem szárít és nem nehezíti el a hajszálakat. Rugalmas, dús hatású formázást tesz lehetővé.
300ml