AVILA ANTONIO AVILA ANTONIO
AVILA
ANTONIO
Antony 2004 óta űzi a fodrász mesterséget. Tanulmányait a Haj-Tan Fodrász- és Kozmetikus Képző Szakiskolában végezte, ahol hamar kiderült rendkívüli tehetsége és érzéke a fodrászathoz, ugyanis sorra kiváló eredményeket ért el a legnevesebb szakmai rendezvényeken. Kétszer volt a Magyar Bajnokság győztese, megszerezte a Szakma Kiváló Tanulója 2. helyét, illetve sikeresen vett részt a moszkvai és a milánói fodrász világbajnokságon a BES támogatásával. 
A diákévek után Antony folyamatosan képezte magát, részt vett rengeteg szakmai programon itthon és külföldön egyaránt, így nem csak gyakorlati, hanem elméleti szakemberré is vált. A leginkább a gyakorlati fejlődés mellett a szalon szolgáltatás színvonalával kapcsolatos tanulmányok, statisztikák foglalkoztatják jelenleg. 
Antony számára nagy öröm, ha megoszthatja másokkal tudását és tapasztalatát. Szívügyének tekinti a fodrász tanulók képzését így oktatóként tevékenykedik a Haj Tan Iskolában és számos tanulót segít dobogóra a fodrász versenyeken. Emellett a BES oktató-bemutató fodrászaként is dolgozik, célja, hogy napi szinten használható tudást adhasson át a fodrászkollégáknak.
IRIMIÁS GERGELY IRIMIÁS GERGELY
IRIMIÁS
GERGELY
Gergő a több mint 100 éves múlttal rendelkező Irimiás fodrász dinasztia legifjabb tagja. 1997-ben a Szakma Kiváló Tanulója versenyen budapesti 1. és országos 2. helyezettként szerezte meg a szakmunkás bizonyítványt. Imádott versenyezni, szerette a versenyzésben lévő nagy szakmai kihívásokat és izgalmakat. A siker garantált volt ugyanis a tehetsége mellett női fodrászatban az ország egyik legeredményesebb volt versenyzője, az Édesapja, Irimiás György volt a mestere, férfi fodrászatban pedig az egyik legnagyobb név, Kökény Ferenc. A versenyzői évek csúcspontján Gergő 3. helyezett lett a párizsi OMC bajnokságon a Színek versenyében a BES HiFi hajfestékkel, amely igazán kiemelkedő eredmény. 2007-ben megszerezte a mestervizsgát, közben pedig Szüleivel saját fodrász szalonjukba dolgozott. Később megszerezte az Iparkamara által kiállított akkreditált oktatói címet is, így ma aktívan részt vesz a fodrásztanuló képzésben, hogy átadhassa a diákoknak a szakmai fortélyokon túl a fodrászat minden szépségét, úgy, ahogy azt ő is megkapta Édesapjától.
Gergő számára nagyon fontos a folyamatos szakmai fejlődés, így minden évben részt vesz több itthoni és külföldi továbbképzésen, szakmai rendezvényen, és amikor csak teheti, megnézi a versenyeket is. Mindig követi az aktuális trendet, mind a frizuradivat, mind a technikai újítások terén. Fontosnak tartja a kiváló anyagismeretet, így a teljes pályafutása alatt, ahogy Édesapja is, a BES termékeivel dolgozott, mert hiszi, hogy a jó fodrász ereje a professzionális, maximális szintű termékismeretben is rejlik. Termékeinkhez való komoly hozzáértését bemutatóinkon kamatoztatja, a fodrászkollégák bármikor fordulhatnak hozzá mind termékismereti mind fodrászszakmai kérdésekkel.
CSIKÓS ÉVA CSIKÓS ÉVA
CSIKÓS
ÉVA
Éva 1987 óta fodrász hivatalosan. Nem hivatalosan pedig már 3 éves kora óta. Amióta az eszét tudja él hal a fodrászkodásért, imádja a szakma minden szépségét, kihívását és velejáróját. A munkája a hobbija és az élete. Éveken át versenyzett, 6 évig volt a fodrász egyesület válogatott csapatának a tagja, 2 világbajnokságon és 2 Európa bajnokságon képviselte Magyarországot nagy sikerrel a BES támogatásával. Termékeinkkel csodálatos versenyfrizurákat alkotott. 
A tanuló évek és a versenyzés után Éva saját szalont nyitott, melyben immáron 24. éve tevékenykedik. Imádják a vendégei, mert szalonjában a profi munka mellett mindig vidámság és jó hangulat uralkodik. 
A BES csapatát közvetlenségével, vidámságával és nem mellesleg komoly termékismeretével színesíti, bemutatóinkon egyből megnyeri a közönséget, akik rögtön bizalommal mernek hozzá fordulni minden jellegű szakmai kérdéssel.