A BES FRAGRANCE egy olyan sampon sorozat, amely a haj gyengéd tisztítására készült, friss érzést biztosítva a hajas fejbőr számára. A samponok kifejezetten mindennapi használatra készültek, ugyanakkor óvják a hajat, a hajas fejbőrt és a bőrt. A búzaproteinekkel gazdagított “Bes Fragrance” sorozat táplálja és hidratálja a hajat és a bőrt, vitalitást és fényességet adva nekik. Csomagolás: 1000 ml-es flakon adagolóval.


MELON JUICE

A szépség iránti szom- júság csillapítására, a forma édessége és a szín energiája közötti harmónia felfedezésére.
Sárgadinnye illatú.

STRAWBWERRY SHAKE

Azért, hogy magával ragadjon a hatások és az érzések gyengéd örvénye.
Eper turmix illatú.

ORANGE CAKE

Azért, hogy elraboljon a természet és gyümölcseinek élénksége és, hogy felébredjenek az érzékeid.
Narancsos süti illatú.
Termékkatalógus elérhető!

COOL IT HAMVASÍTÓ
SAMPON

Ez a Hajfürdő, alkalmas ősz haj sárgás tónusainak elkerülésére. Lággyá, bársonyossá válik a haj. Vigye fel a nedves hajra, hagyja a hajon 2-3 percig majd öblítse le. A használat során kezére lerakódhat egy kék réteg, mossa meg a kezét, a termék felvitele után. Allergiás reakciót válthat ki. Végezzen allergia tesztet. Szembe kerül azonnal öblítse ki. 300 ml.
A SILKAT TERMÉKCSALÁD magas színvonalú samponjai a különböző hajtípusok esetében célirányosan fejtik ki hatásukat. A tisztító hatású és magas protein tartalmú alapanyagokhoz regeneráló, puhító emulziók, stabilizáló aktív anyagok társulnak, melyek elősegítik a hajas fejbőr és a haj állapotának fokozatos normalizálódását.

EQUALIZER SAMPON

Általános használatra fodrászoknak ajánlják, kis és nagy kiszerelésben.
A sampon kókusz-kivonatot, ezen kívül a fejbőr illetve a haj anyagával rokon anyagokat tartalmaz. Állati kollagén és kókuszolaj található a samponban, ezért az tápláló hatást fejt ki a fejbőrre. Kellemes illatú, hajkímélő sampon. Külön felhívjuk a figyelmüket, hogy az Equalizer sampon igen gazdaságos termék, hígítás nélkül a flakonra feltett pumpával használva kb. 50 hajmosást lehet elvégezni.
Csomagolása: 1000 ml, 5000 ml.

SILKAT TONIFICANTE (D3)

Száraz, rugalmatlan hajra.
Tápláló növényi protein komplexet tartalmaz, vissza adja a haj fényét és rugalmasságát és élettel tölti meg.
Csomagolása: 300ml, 1000ml.

SILKAT RISTRUTTURANTE (D4)

Sérült, igénybe vett hajra.
Szójacsíra kivonatot tartalmaz, segíti a haj regenerálódását, ápolja és élettel telivé varázsolja.
Csomagolás: 300ml, 1000ml.

SILKAT DEFORFORANTE (F)

Korpás hajra.
Hatékonyan szünteti meg a korpát, fertőtleníti a fejbőrt és ápolja a hajat. Piroctone Olamine (baktériumok és gombák ellen), fehérjekivonat, undecylenic amidpropyl (fertőtlenítő szer) aktív összetevőket tartalmaz.
Csomagolás: F1 sampon 300ml és 1000ml
F2 amulla 12x120ml

SILKAT SEBO EQULIBRANTE (S)

Zsíros hajra.
Aktív folyékony sulfur molekulát és cinket tartalmaz, melyek normalizálják a fejbőr faggyútermelését és ezáltal csökkentik a zsírosodást. A lelapult zsíros haj a múlté.
Csomagolás: S1 sampon 300ml és 1000ml
S2 ampulla 12x120ml